požeško komunalno poduzeće - za čist grad 

  Radionica o energetskoj obnovi višestambenih zgrada

  za web ener. obnova višestambenih zgradaFond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost uputio je javni poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada putem kojeg će se moći dobiti značajna bespovratna sredstva iz EU fondova. Javni poziv je otvoren od 17. listopada 2016. do 16. siječnja 2017. godine. 

  Da bi ostvarili pravo na sufinanciranje, upravitelji zgrada odnosno ovlašteni predstavnici stanara morat će u sklopu natječajne dokumentacije priložiti više različitih dokumenata te se striktno pridržavati svih propisanih procedura.
  Predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potencijalnim prijaviteljima maksimalno žele pomoći u što kvalitetnijoj pripremi dokumentacije i realizacije projekata putem radionica koje će biti održane u 13 gradova.

  Radionica „Vodič za prijavitelje na objavljeni javni poziv za energetsku obnovu višestambenih zgrada“  u Požegi će biti održana u petak, 4. studenog 2016. s početkom u 16 sati u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Vukovarska 6.

  Apeliramo na ovlaštene predstavnike stanara, zainteresirane projektante i građane da dođu na radionicu kako bi se upoznali s tematikom i  što kvalitetnije pripremili projektne prijedloge.

  Projekti energetske obnove

  E-tržnica

  Reciklažno dvorište

  banner - korisni otpad

  banner - kompost

  banner- glomazni otpad

  banner- glomazni otpad

  Reciklažno dvorište & EU

  KORISNI LINKOVI

  banner FZOEU

  mzoip

  pozega

  Tekija LOGO