požeško komunalno poduzeće - za čist grad 

Novosti

Raspored odvoza miješanog komunalnaog otpada u dane praznika i blagdana

Obavještavamo korisnike usluge javnog prikupljanja miješanog komunalnog otpada da će u ulicama i naseljima gdje odvoz komunalnog otpada po redovnom rasporedu treba biti u srijedu, 5. kolovoza 2020. godine, Komunalac Požega d.o.o. otpad odvoziti u subotu, 8. kolovoza 2020. godine. Molimo korisnike da posude za miješani komunalni otpad izvezu pred svoje kuće večer uoči odvoza, u petak, 7. kolovoza 2020. godine.

Hvala Vam na razumijevanju.

 

Odluka o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici

Direktor Društva Komunalac Požega d.o.o. donio je Odluku o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici u Požegi.

jpgOdluka o raspisivanju javnog natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora na Gradskoj tržnici

Radovi na Groblju sv. Ilije

Obavještavamo građane da će 21. srpnja 2020. godine započeti izgradnja vodovodne instalacije na Groblju sv. Ilije u Požegi. Radovi će se obavljati u novom dijelu groblja, kroz grobna polja 11, 12 i 4. Završetak radova planiran je do kraja srpnja 2020. godine.

Hvala Vam na razumijevanju!

Krenula podjela uplatnica za prvih šest te akontacijskih rata za narednih pet mjeseci 2020. godine

Ovih dana na adrese korisnika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada za kućanstva u individualnom stanovanju pristižu uplatnice za obračunsko razdoblje od 1. siječnja 2020. godine do 30. lipnja 2020. godine te akontacijske rate za sljedećih pet mjeseci 2020. godine (srpanj, kolovoz, rujan, listopad i studeni).

S 30.6.2020. godine napravljen je obračun prema stvarnom broju pražnjenja spremnika za razdoblje od 1.1.2020. godine do 30.6.2020. godine. Za navedeno razdoblje korisnici će dobiti Obračun usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na kojem će biti evidentiran broj pražnjenja spremnika te dosadašnje uplate korisnika.

Prilikom ulaska u zgradu Komunalca obavezno je korištenje maski za lice

Poštovani korisnici,

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19. Ova je Odluka na snazi od 13. srpnja 2020. godine.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.